utorak, 14. srpnja 2015.

Its not me its you!

Ćao dragi moji, imam užasno puno obaveza i problema lične prirode, tako da IZVINITE što ne postavljam postove svakog dana, ali dešava se svakome od nas i proći će i taj period, te se nadam da će sve biti puno bolje i lakše!

Za danas jedan klasičniji, ali opet upadljiv outfit po mom mišljenju! Crna uska suknja i bijela majca, nešto što smatram da svaka djevojka treba imati u ormaru i nešto što je uvijek pun pogodak. Naravno, uvijek moramo biti svjesni svojih mogućnosti da li će nešto izgledati na nama dobro ili ne!

Sve sam upotpunila ovim fenomalnim ukradenim štiklama (hvala puno vlasnici , mali lopov Anja te voli najvišeee), te torbom i ostalim popratnim asesoarom :D

Šaljemm vammm najljepše želje i pozitivnu energiju!!!!!!


Hello my dears, for today something classic! Black skirt and white T-SHIRT! Perfect and easy combination for summer days! Do you think that also?

Kisses and hugs!!!




P.S. Danas sam malo promijenila fotografa, koji se odlično snašao u ovoj ulozi i hvala mu puno što je trpio moje poziranje! Mi blogeri znamo koliko je to nekada teško ljudima sa druge strane fotoaparata  :D












Broj komentara: 9:

  1. Predivan outfit,bas mi se svidja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, i blog ti je predoobar.

    Novi post na mom blogu, ako ti se svidja i ako zelis zaprati me.
    myfdiaary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je sjajno!!!♥♥♥
    Novi post: milicaandandjela.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful shots!
    http://fridaynightstyle.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super outfit, baš mi se sviđa♥‿♥

    http://elzaworldcroatia.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši