utorak, 25. kolovoza 2015.

Get lucky!

 Ćao dragi moji, izvinjavam se što opet malo zabušavam sa blogom, ali jednostavno prošle sedmice i nije bilo baš moguće izbacivati postove! Naime, u Sarajevu se svake godine dešava jedna odlična i pozitivna stvar, koja nas sve iz godine u godinu učini još više ponosnim na naš lijepi grad, a to je SARAJEVO FILM FESTIVAL!
Jedno opće pozitivno ludilo u gradu vam pruža toliko pozitivne energije da mu ne možete odoljeti!
A pošto je teško "žabu u vodu natjerati"... Priznajem jako puno smo izlazili, malo spavali i postovi bi bili poprilično "umorni", a vi takve ne zaslužujete!
Period izlazaka je za duže vrijeme iza mene i došlo je vrijeme da se ozbiljno posvetim svim obavezama, koje sam u zadnje vrijeme zapostavila! To nikad nemojte raditi i uvijek nastojte kombinovati ugodno sa korisnim!
Da pređemo na outfit! Jučer sam imala jako zauzet dan i trebalo mi je nešto udobno i komforno! Sa jeans sorcem , udobnim nike tenama i jednostavnom košuljicom nikada ne možete pogriješiti!

Post je trebao biti uploadovan prije dobra tri sata, ali ja sam legla "malo da odmorim" dok su mi se slike prebacivale i naravno.... Zaspala... Sad otprilike ne znam gdje se nalazim ali šta da se radi!

Šaljem vam puno pozitivne energije i toplih poljubaca!
I zapamtite, za negativne ljude i uopće negativnosti- nema mjesta u našim životima!:D


Hello my dears, for todays outfit i chose something simple! I wore this yesterday! I hope that you like it! It's a simple, wearable combination, perfect for a busy day out. Sorry for the lack of posts lately, it's been a crazy couple of days. It is our patriotic duty to enjoy the best our city can give- and that's SARAJEVO FILM FESTIVAL. Thousands of people from all around the world, a lot of great movies, and even better concerts and parties- it's something that one should definitely see and experience! So if you didn't make it this year, you should plan a couple of days of your next summer vacation for this event!
Kisses and hugs!

                  


                  

                  


Nema komentara:

Objavi komentar